Značaj Web Sajta Za Jednu Kompaniju

Mentor: prof. dr Marko Šarac

Institucija: Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija, 2022

Apstrakt:
U današnjem svetu u kome su ljudi međusobno otuđeni, internet predstavlja jednu od najvažnijih veza među njima, novi način komunikacije kao i poslovanja. Veliki broj informacija kao i neverovatno velika konkurencija u poslovnom svetu, zahteva od svake kompanije da se izbori za svoje mesto na internetu. Zato treba naći način da se jedna kompanija i njeno poslovanje predstave i nađu svoj prostor u digitalnom svetu. Treba naći način da se pruže sve potrebne informacije potencijalnim klijentima. Taj način je moguće ostvariti preko WEB SAJTA o kome će u ovom radu biti reči.
Web sajt je web lokacija koja predstavlja skup teksta, slika, video klipova ili nekog drugog multimedijalnog sadržaja. Web sajt je sačinjen od jedne ili nekoliko stranica koje su napisane u HTML programskom jeziku. Korisnik može da pristupi web stranici putem „HTTP“ ili „HTTPS“ protokola. Jedan nudi bezbednost korisniku a drugi ne.
Glavana ideja ovog rada je zapravo razmatranje značaja i uticaja web sajta na poslovanje jedne kompanije. Njegova preglednost, prvi utisak, profesionalnost i kredibilitet poslovanja jedne kompanije kroz web sajt kao i način kreiranja poslovnih rešenja. Upoznaćemo se sa prednostima i greškama web sajta kao veštinom poslovanja jedne kompanije.
Glavni cilj ovog rada je bolje razumevanje mogućnosti koje nudi web sajt kao način kreiranja novog pogleda na poslovni svet, veština pozicioniranja na tržištu, pronalaženje i privlačenje klijenata.
Ključne reči: znacaj, websajt, kompanija
Priložene datoteke:

Preuzimanje citata:

BibTeX format
@misc{misc,
  author = {Bogdan Volanović}, 
  title  = {Značaj Web Sajta Za Jednu Kompaniju},
  school = {Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija},
  year   = 2022
}
RefWorks Tagged format
RT Dissertation
A1 Bogdan Volanović
T1 Značaj Web Sajta Za Jednu Kompaniju
AD Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija
YR 2022
SF bechelor thesis; report
Unapred formatirani prikaz citata
B. Volanović. (2022). Značaj Web Sajta Za Jednu Kompaniju (Bechelor's thesis), Univerzitet Singidunum, Beograd