Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa
ISBN: 978-86-7912-733-4
Broj strana: 375
Izdavač: Univerzitet Singidunum, Beograd
Kratak opis:
Ključne reči:
Priložene datoteke:
- US -Bezbednost hrane ( veličina: 32,75 MB, broj pregleda: 1440 )
Zahvaljujemo se što ste preuzeli publikaciju sa portala Singipedia.
Ukoliko želite da se prijavite za obaveštenja o sadržajima iz oblasti ove publikacije, možete nam ostaviti adresu svoje elektronske pošte.
Preuzimanje citata:
BibTeX format
RefWorks Tagged format
Unapred formatirani prikaz citata
BibTeX format
@book{book, author = {J. Popov Raljić and I. Blešić}, title = {Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa}, publisher = {Univerzitet Singidunum, Beograd}, year = 2021, pages = 375, isbn = {978-86-7912-733-4} }
RT Book, Whole A1 Jovanka Popov Raljić A1 Ivana Blešić T1 Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa AD Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija YR 2021
J. Popov Raljić and I. Blešić, Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa, Univerzitet Singidunum, Beograd, 2021.