Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa

Autori: Jovanka Popov Raljić, Ivana Blešić

ISBN: 978-86-7912-733-4

Broj strana: 375

Izdavač: Univerzitet Singidunum, Beograd

Kratak opis:
Ključne reči:
Priložene datoteke:

Preuzimanje citata:

BibTeX format
@book{book,
  author    = {Popov Raljić, J., Blešić, I.}, 
  title     = {Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa},
  publisher = {Univerzitet Singidunum, Beograd},
  year      = 2021,
  pages     = 375,
  isbn      = {978-86-7912-733-4}
}
RefWorks Tagged format
RT Book, Whole
A1 Jovanka Popov Raljić
A1 Ivana Blešić
T1 Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa
AD Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija
YR 2021
Unapred formatirani prikaz citata
Popov Raljić, J., Blešić, I., Bezbednost hrane HACCP sistem - Teorija i praksa, Univerzitet Singidunum, Beograd, 2021