Online Vođenje Poslovanja Edukativnog Centra „nu Hero”

Student:

Mentor: prof. dr Marko Šarac

Institucija: Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija, 2021

Apstrakt:
Savremeno poslovanje se u velikoj meri razlikuje od „tradicionalnog“. U današnje vreme, internet je doneo mnogo benefita, olakšao komunikaciju i omogućio bolje umrežavanje sa zaposlenima, klijentima i ostalim kompanijama.
Kako kompanija ne bi pre vremena napustila tržište, od samog početka bilo da posluje onlajn (eng. Online) ili se posao odvija bez potrebe interneta, jako je važno odrediti adekvatan pristup poslovanju, istražiti tržište, poslovati inovativno, iskoristiti potencijal tehnologije i na kvalitetan način održavati kontakt sa potrošačima.
Iako je „Nu Hero“ relativno nova kompanija, mesecima je radila na istraživanju tržišta, ispitivanju poslovanja konkurencije, od samog početka postavljene su adekvatne procedure i procesi.
Tokom prilagođavanja poslovanja većina aktivnosti se i dalje obavlja ručno, bez automatizacije. Nakon prve godine prisustva na tržištu, kompanija unapređuje sve mogućnosti onlajn poslovanja i uvodi novi veb sajt, napredne sisteme za bolji odnos sa klijentima i onlajn platforme za učenje.
Ključne reči: onlajn, poslovanje, edukativni centar
Priložene datoteke:

Preuzimanje citata:

BibTeX format
@misc{misc,
  author = {_ _}, 
  title  = {Online Vođenje Poslovanja Edukativnog Centra „nu Hero”},
  school = {Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija},
  year   = 2021
}
RefWorks Tagged format
RT Dissertation
A1 _ _
T1 Online Vođenje Poslovanja Edukativnog Centra „nu Hero”
AD Univerzitet Singidunum, Beograd, Beograd, Srbija
YR 2021
SF bechelor thesis; report
Unapred formatirani prikaz citata
_. _. (2021). Online Vođenje Poslovanja Edukativnog Centra „nu Hero” (Bechelor's thesis), Univerzitet Singidunum, Beograd