Razvoj i implementacija sistema bezbednosti hrane, HACCP u hotelu Nevski
Priložene datoteke:
- MR - Razvoj i implementacija sistema bezbednosti hrane, HACCP u hotelu Nevski ( veličina: 2,54 MB, broj pregleda: 11290 )
Kategorije objave:
Master rad
Zahvaljujemo se što ste preuzeli publikaciju sa portala Singipedia.
Ukoliko želite da se prijavite za obaveštenja o sadržajima iz oblasti ove publikacije, možete nam ostaviti adresu svoje elektronske pošte.
Preuzimanje citata:
BibTeX format
RefWorks Tagged format
Unapred formatirani prikaz citata
BibTeX format
@mastersthesis{mastersthesis, author = {Milica Pribišić}, title = {Razvoj i implementacija sistema bezbednosti hrane, HACCP u hotelu Nevski}, school = {Univerzitet Singidunum}, year = 2014 }
RT Dissertation A1 Milica Pribišić T1 Razvoj i implementacija sistema bezbednosti hrane, HACCP u hotelu Nevski AD Univerzitet Singidunum YR 2014 SF master thesis; research
M. Pribišić. (2014). Razvoj i implementacija sistema bezbednosti hrane, HACCP u hotelu Nevski (Master's thesis), Univerzitet Singidunum